Gezondheidstest
De Body Scanalyser is een instrument voor het energetisch testen van het lichaam. De meting omvat meer dan 240 parameters in 40 groepen. Onder meer de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skelet, het functioneren van organen, cholesterol, vitaminen, mineralen, sporenelementen, zware metalen, allergiee╠łn etc.

De Body Scanalyser meet het magnetisch veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en een geavanceerd programma analyseert de meting. Van iedere parameter zijn de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan wordt grafisch en in getallen weergegeven. Binnen korte tijd geeft deze test inzicht in de tekorten van mineralen en vitaminen, als ook uw opnamevermogen hiervan.

De test kan enorm nuttig zijn om te weten hoe je gezondheid er op dit moment voor staat, zodat je hierin kunt bijsturen. Ook om te onderzoeken waar klachten vandaan komen en om te kunnen monitoren hoe je vooruit gaat.

De kosten voor alleen een bodyscan test bedragen 72,50 euro voor +/- 30 minuten. De test wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Gezondheidstest-Scanalyser