Aanvullingen
Om behandelingen te versterken of te versnellen kan gekozen worden uit de hieronder vermelde behandelingen.
laVie kan je daarin adviseren of begeleiden. De aanvullingen zijn snel toepasbaar, voordelig en effectief.

 

CollidZilverColloïdaalzilver
Er wordt over de hele wereld veel over Colloïdaal Zilver geschreven en nog steeds veel onderzoek verricht. Hieruit wordt duidelijk dat Colloïdaal Zilver een krachtige brede werking heeft en succesvol kan ondersteunen bij de behandeling van meer dan 600 virale en bacteriele infecties. Het enzym dat alle enkelcellige bacterien, schimmels en virussen gebruiken voor hun stofwisseling raakt verstoord na contact met Colloïdaal Zilver. Ook meercellige vormen laten het vaak afweten wanneer zij in contact komen met Colloïdaal Zilver. Daarnaast versnelt Colloïdaal Zilver de botgroei en de genezing van beschadigd weefsel, en is een enorme stimulans voor het immuunsysteem. Colloïdaal Zilver werkt zonder menselijke enzymen te schaden.

 

Celzouten

Schussler celzouten
Bij een tekort aan lichaamseigen mineraal zouten, kunnen klachten ontstaan. Door het innemen van de celzouten kan het lichaam dit te kort aanvullen. Schussler celzouten worden direct door het lichaam (op cel niveau) opgenomen.

 

 

 

Edelsteen

Edelsteen
Een doeltreffende aanvulling zijn edelstenen. Edelstenen en Mineralen bevatten een eigen energie. Het is gebleken dat deze energie andere energiepunten kunnen beïnvloeden, zowel stimulerend als kalmerend. Op basis van een analyse kan ik adviseren welke steen bij jou en je klachten past.

 

 

 

Moxa

Moxa
Moxa is een bijvoetskruid dat bij verbranding een intense hitte afgeeft. Bijzonder geschikt om vermoeidheid te bestrijden, littekenweefsel te ontstoren en spier- en gewrichtsproblemen te verhelpen.

 

 

 

Kruiden

Aroma en kruiden
Oliën en kruiden werken van buitenaf in op lichaam, geest en ziel. Met hulp van het ‘olie en kruid abc-boekje’ stel ik vast welke oliën en kruiden voor jou geschikt zijn. De oliën kan je in masseren, inhaleren of verdampen. De kruiden kan je onder andere gebruiken om thee van te zetten of aan het badwater toe te voegen.

 

 

Bach-Bloesem

Bach bloesem Remedies of Just Flow remedies
Zijn gericht om negatieve emoties en karaktertrekken om te buigen naar een positieve levensinstelling. Bach bloesem remedies zijn gemaakt van bloemen en planten extracten, de Flow remedies vinden hun oorsprong in de edelstenen.

 

 

 

MagneetMagneet
Een behandelvorm welke lijkt op acupunctuur. De naalden worden echter vervangen door kleine Chinese magneten. Deze worden geplaatst op een acu- of reflexpunt. De magneten werken stimulerend of kalmerend.