* VerplichtEen foto toevoegen?

Graag wil ik iedereen deelgenoot maken van mijn ervaring over de behandeling die ik al zo'n 2 jaar bij Nicole onderga.Ik kwam via via bij Nicole terecht met klachten als benauwdheid, vermoeidheid pijnlijke voeten. Eerst werd ik uitgebreid getest daar kwam al heel veel informatie uit. Toen kwam de voetreflex behandeling aan de beurt,soms aardig pijnlijk maar dat gaf dan aan dat er met een of ander orgaan iets niet in orde was en 'n behandeling daarvoor nodig was. Soms was de Multiwave nodig je kunt op de side lezen waar dat voor nodig is en hoe dat werkt.Ik ben zo blij dat ik bij haar terecht ben gekomen en ga nu zo om de 2 maanden voor 'n onderhoudsbeurt en voel me daar prima bij.
Mijn klachten zijn verdwenen af en toe steekt er iets de kop op maar Nicole zorgt dat ook die weer verdwijnen.Ben zo blij met haar zij is gewoon mijn "wonderdokter" en o ik zou tegen iedereen willen zeggen ga 'n keer langs en laat je testen. Wacht niet tot je klachten hebt wees die voor. We kunnen jammer genoeg niet naar de binnenkant kijken om te zien of er wat aan de hand is maar dat kan 'n test bij Nicole wel. Dus ga er voor ik kan het echt van harte aan bevelen, Jeanette.

Jeanette de Veld   

Waarom naar Nicole Berg van Praktijk laVie? Na weken met rugpijn gelopen te hebben naar de huisarts gegaan, die zei: " niks aan te doen het is een verkalkt si gewricht, je kunt pijnstillers nemen of er een keer een spuit in laten zetten. Op advies van mijn zus, die al een succes ervaring had gehad, ben ik naar Nicole gegaan. Na het eerste consult kreeg ik van haar een intollerantie lijst en moest mijn tekorten aanvullen met schussler zouten, ook zette ze me voor een schijf, waar iets elektrisch in gebeurde, waar ik twintig minuten voor moest staan. En nu drie maanden en een paar behandelingen later heb ik nergens meer last van zelfs mijn knieen waar ik artrose in heb, voel ik niet meer. Ik ga binnenkort weer naar haar toe voor een "onderhoud beurtje" Ik ben Nicole heel erg dankbaar dat ze dit voor elkaar heeft gekregen. Mijn leven ziet er weer zonnig uit zonder die vervelende pijnklachten. Ik raad iedereen aan, die klachten heeft waar een huisarts niets aan kan doen, naar Nicole te gaan, het heeft mij i.i.g. enorm geholpen!

Ans van den Heuvel   

Ik heb nu al een aantal behandelingen bij Nicole gehad en ik voel me er altijd veel beter door. Ik ben vooral erg weg van voetreflexologie. Het klopt ook altijd, ze kan precies zeggen: je hebt pijn boven in je rug, niet onderin! Soms voel je even pijn als ze op een punt drukt, maar dat is snel over en zeker niet een reden om hier niet aan te beginnen. Je voelt je problemen oplossen, het doet even pijn en dan gaat het weg, dat is heel bijzonder, het verandert terwijl de druk niet verandert. Ik zou iedereen willen aanraden om eens voetreflexologie te proberen!

Tanja